یکی از مهمترین عواملی که صهیونیستها برای اعمال نفوذ در آرا و تصمیمات کنگره امریکا و جهتدهی افکار عمومی به نفع خود به کار میگیرند، سیطره آنها بر وسایل ارتباط جمعی در امریکاست.
امروزه حدود 80 درصد وسایل ارتباط جمعی امریکا، به گونه مستقیم یا غیر مستقیم در اختیار صهیونیستهاست و همچنین، افراد و عناصر تحت نفوذ صهیونیسم، برنامههای رادیویی و تلویزیونی امریکا را تولید میکنند. از جمله خبرگزاریهای تحت نفوذ صهیونیسم در امریکا میتوان به قسمت اعظم خبرگزاری آسوشیتد پرس، از نظر سرمایهگذاری و مدیریت عناصری خاص و تسلط روانی بر خبرگزاریهای یونایتد پرس و اینترنشنال نیوز سرویس، اشاره کرد. روزنامه نیویورک تایمز یکی از روزنامههای مطرح ایالات متحده، از سال 1986 در سیطره صهیونیستها بوده است. در آن زمان، آدولف اوش یهودی با استفاده از اوضاع بحرانی روزنامه، امتیاز آن را از هنری رانموند ـ مؤسس این روزنامه ـ خرید، از آن مقطع، این روزنامه در خدمت منابع صهیونیستی قرار گرفت. پاز نیویورک تایمز، واشنگتن پست از نظر نزدیکی به اهداف صهیونیستها در مرتبه دوم قرار دارد، مهمترین دلیل اهمیت این روزنامه، تأثیر آن بر محافل و دستگاههای حکومتی امریکاست. تسلط صهیونیستها بر واشنگتن پست به سال 1933 باز میگردد. در آن تاریخ، به دلیل بحران مالی این روزنامه، یوجین مایر یهودی از فرصت استفاده کرد و آن را با بهایی ناچیز از جان مک لین خرید.
نگاهی به موضعگیریهای این دو روزنامه در مقوله مبارزات مردم فلسطین علیه صهیونیسم، گرایش ویژه آنها به انعکاس اخباری مبنی بر کشته شدن شهرکنشینان اسرائیلی توسط گروههای فلسطینی و کوچکنمایی فجایع سربازان و شهرکنشینهای صهیونیست علیه فلسطینیها همگی از نفوذ صهیونیستها حمایت میکند. علاوه بر این دو روزنامه، صهیونیستها برای روزنامه دیلی نیوز، نیویورک پست، استارلیدکر، سان تایم و شیکاگوسان تایم هم نفوذ کاملی دارند. در زمینه مطبوعات هفتگی دو نشریه تایم و نیوزویک ـ مشهورترین مجلات دنیا ـ نیز تحت سیطره صهیونیستها قرار دارند. رابرت مردوخ صهیونیست معروف، با همکاری چند تن دیگر، چندین نشریه امریکایی از جمله نیویورک پست، استار و نیویورک مگزین را در اختیار دارد. نشریههای کونگرس ویکلی، اوپینیون و بوستون گلوب از این زمرهاند. صهیونیستها با رخنه کردن در بسیاری از مجلات تخصصی، از آنها به نفع خود بهرهبرداری میکنند، یکی از این مجلهها نشنال جئوگرافیک است. اگر سیر انتشار این نشریه را از ابتدا، یعنی از سال 1888، مورد توجه قرار دهیم، درمییابیم که مسئولان نشریه در مسائل مربوط به فلسطین در به کارگیری نامها و عبارات خاص صهیونیستی اصرار داشتهاند.
در مورد شبکههای تلویزیونی امریکا باید گفت که در ایالات متحده سه شبکه A.B.C ، C.B.S و N.B.C در حکم شبکه مادر هستند، به این مفهوم که دیگر کانالها اخبار و گزارشهای خبری و اقتصادی خود را از این سه شبکه دریافت میکنند. این شبکهها تحت تسلط صهیونیسم هستند. به عنوان نمونه، شبکه A.B.C که همکاری مداومی با موساد اسرائیل دارد، به طور مستمر با استفاده از مناسبتهای مختلف تلاش میکند صحنههایی از مظلومیت یهودیان را به نمایش گذارد تا عواطف امریکاییها را نسبت به مسئله حساس بحران در خاورمیانه، تلطیف کند. در سال 1982 که قتل عام صبرا و شتیلا و عینالحلوه، پدید آمد، شبکه تلویزیونی A.B.C این قتل عام را از یک سو کوچک و کماهمیت جلوه داد و از سویی دیگر آن را به چریکهای مارونی نسبت داد. اصولاً ابزارهای تبلیغاتی صهیونیستها در ایالات متحده آنچنان گسترده است که حتی بسیاری از مراکز تهیه فیلمهای تلویزیونی نیز تحت نفوذ صهیونیستها قرار دارد؛ برای نمونه، مناحیم گولان میلیونر یهودی مالک سهم بزرگی از کمپانی میاکون است که بیشترین فیلمهای ضد عرب و ضد اسلامی را تولید میکند.